Przepis na pyszną fasolkę szparagową z boczkiem w sosie śmietanowym z curry.
Składniki:
Przygotowanie
Fasolkę gotujemy w osolonej wodzie do miękkości. Następnie odcedzamy i odstawiamy do wystygnięcia. Boczek kroimy w paseczki i podsmażamy na patelni. Jogurt mieszamy ze śmietaną, curry, solą i pieprzem. Boczek mieszamy z fasolką i polewamy sosem.
Sałatka warstwowa z ryżem i wędzonym kurczakiem to danie, które nie tylko doskonale smakuje, ale…
Ciasto Marzenka to elegancki i efektowny deser, który łączy w sobie delikatny biszkopt kakaowy i…
Te ogórki to prawdziwy słoikowy hit, który robi furorę co roku w mojej spiżarni. Są…
Sałatka Słoikowa od Teściowej to sprawdzony przepis na domowe przetwory warzywne, który warto mieć w…
Burgery w cieście drożdżowym to rewelacyjny pomysł na domowe bułki z pysznym, mięsnym nadzieniem. Są…
Gulaszowa z indykiem i batatami to pyszne, rozgrzewające danie jednogarnkowe, które świetnie sprawdzi się na…