Pasta z jajek i twarogu
Pasta z jajek i twarogu to pyszna klasyka, która świetnie sprawdzi się na sycące śniadanie. Jest prosta, szybka do zrobienia i nie wymaga wielu składników. W towarzystwie świeżych bułek i chrupiącej sałaty może stanowić dobry przepis na udane rozpoczęcie dnia. Takie kanapki mogłabym jeść codziennie!
Jajka gotujemy na twardo, studzimy, obieramy i kroimy w drobną kostkę. Twaróg rozgniatamy widelcem. Szczypiorek siekamy. Jajka, twaróg i szczypior przekładamy do jednej miski, dodajemy majonez, jogurt i musztardę. Całość mieszamy dokładnie i przyprawiamy do smaku solą i pieprzem.
Karkówka w marynacie BBQ z piekarnika to pomysł na pyszne, domowe danie w amerykańskim stylu.…
Rolada z kurczaka nadziewana pieczarkami i papryką to danie, które łączy soczyste mięso i aromatyczny…
Masz ochotę na sernik, który zawsze wychodzi i robi wrażenie na gościach? Ten sernik łaciaty…
Kiełbasa zapiekana w jajku to pomysł na sycące i niezwykle proste danie, które przygotujesz bez…
Ciasto jogurtowe ze śliwkami to jeden z tych wypieków, które zawsze się udają i zachwycają…
Tosty z gofrownicy to szybki sposób na pyszne i sycące danie, które można przygotować zaledwie…
View Comments
Smaczna pasta robiłem