Bagietki z szynką i warzywami

Mega kanapki z bagietek. Gwarantuję, że jedną taką kanapką można się najeść do syta:p

Składniki:

  • 2 małe bagietki
  • 4 ogórki konserwowe
  • ok 4 liście sałaty
  • 150 g szynki
  • 2 jaja
  • masło
  • szczypiorek

sos:

  • 4 łyżki majonezu;
  • 2,5 łyżki keczupu;
  • sól, pieprz

Przygotowanie
Szynkę, ogórki i jajka ugotowane na twardo kroimy w kostkę. Szczypiorek siekamy. Bułkę przekrawamy wzdłuż, wyjmujemy środek, jedną z części smarujemy masłem i wykładamy sałatą. Następnie na sałatę wykładamy szynkę wymieszaną z jajkami , ogórkami i szczypiorkiem. Sos nakładamy na drugą część bagietki i przykrywamy nią pierwszą część.